dimecres, 16 de febrer de 2011

Assemblea primària: ESBARJO

 Avui 16 de febrer hem fet una nova assablea general de primària per revisar els acords d'organització de pati que varem pendre al setembre
 
Després de l'asseblea hem arribat a nous acords per tal de millorar el funcionament i clima dels esbarjos i poder divertir-nos i jugar tots i totes.

Els nostres acords són: 
     ·      Acordem per majoria absoluta que només jugarem a un esport (el que toca aquell dia de la setmana a la pista) al pati.
·      Respectarem en la mesura que sigui possible les línies de limitació dels camps de joc, amb flexibilitat si volem, però només si no molestem a ningú.
·      Quan la pilota surti del camp, si algú altre ens la passa li agrairem, i si hem d’anar a buscar-la ho farem amb agilitat i, si destorbem algú, ens disculparem.
·      En general, farem un esforç per compartir els espais del pati amb respecte, educació i esperit de convivència.
·      Quan hi hagi un conflicte, mirarem de resoldre’l entre nosaltres de forma educada i respectuosa. Si el desacord perdura, normalment demanarem l’ajuda de la professora que vigila el pati.
·      No utilitzar les joguines d’Educació Infantil perquè no aguanten el nostre pes.
·      Cuidar i endreçar el material de pati.
·      Tenir cura de l’aula de plàstica quan la utilitzem en altres moments. Endreçar les coses al seu lloc, no tirar papers al terra.
·      Utilitzar un to de veu adequat a l’hora de menjador.
                                       Febrer de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada